decalibration.net

En liten finpuss

Jeg har flyttet siden over til Sintrax sine servere siden min tidligere webhost har hatt problemer, mange takk Jon Arve!

I tillegg til det overnevnte har også :hover-teknikken i menyen blitt finpusset, og har lagt på et ekstra avsnitt i artikkelen som forklarer hvorfor Internet Explorer enkelte ganger har problemer med midtstillingsteknikken for blokker.

Launch

Etter 1 1/2 år uten nyttig innholdet på domenet, har jeg endelig fått laget et kurs som jeg har lagt ut. Men, det er i midlertidig ingen oppstart uten problemer.

Hvis alt gikk som planlagt, skulle adressen til artikkelen vært artikler/midtstilling/, og ikke referanser til en index-fil med variabler hengende etter seg. Serveren ville tydeligvis ikke godta det, og vi får leve med det inntil jeg får sett nærmere på det. Pass derfor på å legge denne siden til i favoritter, og ikke den gjeldende adressen til artikkelen.

Har fremdeles noen ting å ordne, blant annet å innføre Pixy's brilliant rollovers i menyen, og lage et eget stilsett for print.