Portefølje

Her er en liten oversikt over ting jeg har laget i forbindelse med web.

Screenshot

PMI: Oslo Norway Chapter

Dette oppdraget gikk ut på å utvikle en ny side for Project Management Institute: Oslo Norway Chapter, da organisasjonen kom frem til at deres gjeldende side ikke lenger holdt mål. Et system for enkel oppdatering av innhold, samt et design som holder god standard både når det gjelder utseende, navigasjon og kode var ønsket.

Min partner var Jon Arve Wålberg, som allerede hadde tatt på seg oppgaven med å utvikle et system for innholdsstyring. Jeg ble derfor forespurt om å lage et design, basert på PMI sine krav. Jeg begynte straks på prosessen på det endelige produktet som kan sees på organisasjonens oppdaterte websider.

Kundens kommentar:

Til toppen

Screenshot

xqus.com

Audun Larsen henvendte seg til meg, og spurte om et nytt design til hans produktside. Han ga meg helt frie tøyler når det gjaldt design, og en heller slapp tidsfrist.

Kundens kommentar:
Produktet ble stilrent, og proff. med ryddig og lett skalerbar kode. Mine egne ønsker underveis ble tatt hensyn til, og sluttproduktet ble nokså perfekt.

Til toppen

Screenshot

Ungdomsnett

Jeg fikk et design basert på gårsdagens html lagt på bordet av Philip Gabrielsen, daglig leder i Webcode Multimedia. Den gamle koden hadde layout laget med tabeller, og flere utgåtte og ugyldige html-attributer. Jeg startet helt forfra med kodingen, og brukte css da jeg bygde opp layouten. Alt i tråd med W3C sine anbefalinger. Måten siden ble laget på gjorde den svært skalerbar og enkel for kunden å jobbe videre med i senere tid.

Kundens kommentar:
Arbeidet ble utført på svært kort varsel og innen gitte aspekter. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som var gjennomført; svært bra, bedre enn forventningene skulle tilsi.

Til toppen