Magnus Haugsand Ida Holan Marthe K. Hårstad Trond Erik Mørkved  
INNLEDNING FORARBEID MORGENEN ETTERMIDDAGEN NATTEN ETTERARBEID BILDEGALLERI Click here for an English version of this page
Innledning
Uke 8 i 2003, hadde alle almennklassene GK på Levanger VGS et stort prosjekt, der elevene ble delt inn i ulike grupper. i 1AAA og 1AAB kunne elevene selv bestemme gruppene, mens i vår klasse, 1AAC, ble gruppene satt opp av vår klasseforstander, Harald Berg. Gruppene kunne velge fritt blant tema og utførelse, bare det ikke virket for dumt.

Idémyldring
Etter gruppesammensettingen var klar, satte vi oss ned og diskuterte hva vi kunne gjøre. Mange forslag kom inn, blant annet et om å undersøke fritidsaktiviteter for ungdom i Levanger, og Trond Eriks colaforbruk. Disse forslagene ble fort forkastet, og det var Marte som kom med den geniale idéen.

Operasjon Pelsjeger
De fleste ville trodd vi var gale, som virkelig ville ligge ute i naturen midt i februar, i Trøndelag. Det var derimot bare halve gruppa som støttet dette forslaget, men etter at et klarsignal var gitt, og ingen bedre forslag kom inn, så satte vi i gang med planlegginga.

Innledning
Hvorfor valgte vi akkurat dette prosjektet? Dette er bakgrunnen for vårt valg.

Et prosjekt av Magnus Haugsand, Ida Holan, Marte K. Hårstad og Trond Erik Mørkved